Ducado’s

Ducado’s

Mocht u niet deelnemen aan ons Huisdieren Zorgplan dan hebben we nog de mogelijkheid om Ducado’s te sparen op een ducado pas. Het is een spaarsysteem uniek en uitsluitend voor Sterkliniek Dierenartsen Nijmegen.

Ducado’s is opgebouwd uit Dukenburg, Cat en Dog. Tevens is cado natuurlijk een verwijzing naar de cadeaus die u hiermee kunt sparen.

Hoe werkt het?

De eerste keer koopt u een spaarkaart met chip voor 3 euro. Deze wordt op uw naam geregistreerd. Als tegemoetkoming ontvangt u direct 30 ducado’s op de kaart.

Neem u spaarkaart bij ieder bezoek aan de kliniek mee. Voor het bedrag dat u besteedt ontvangt u ducado’s. U krijgt alleen ducado’s als u contant of per pin betaalt.
Voor iedere euro die u besteedt bij Sterkliniek dierenartsen Nijmegen krijgt u 1 ducado. De ducado’s worden afgerond op hele getallen naar beneden. Dus als u voor € 24.95 besteedt krijgt u 24 ducado’s bijgeschreven.

De ducado’s zijn inwisselbaar voor leuke cadeaus of voor contante korting.

Waar kan ik voor sparen?

U kunt sparen voor leuke cadeaus of contante korting op een diergeneeskundige behandeling.
U kunt ook sparen om het Wereld Natuur Fonds te steunen.wnf
De cadeaus kunt u bekijken in onze speciale vitrine of klik op DU-cadeaus. De cadeaus zullen af en toe wijzigen zodat u telkens voor nieuwe kunt sparen. Het kan daarom onverhoopt ook voorkomen dat een cadeau niet meer verkrijgbaar is.

Wanneer kan ik mijn ducado’s inwisselen?

De ducado’s kunt u op elk moment inwisselen voor cadeaus. Contante korting kunt u krijgen bij de eerst volgende behandeling. U kunt al cadeaus krijgen vanaf 100 gespaarde ducado’s. Hier kunt u klikken om uw saldo op te vragen.