Algemene informatie

 

Spoed?

Bel eerst met ons 024- 3449 449. Zijn wij afwezig dan krijgt u het antwoord apparaat. Weet u zeker dat wij er niet zijn bel direct het spoednummer:

0900 – 112 0123

U krijgt dan verbinding met de dienstdoende dierenkliniek. U kunt hier, na telefonisch overleg, een afspraak maken.

Openingstijden

Let op:  Er is een verschil tussen openingstijden en afspraaktijden!

DagOpeningstijdenAfspraken
Maandag9:00 - 18:00tot 17:30
Dinsdag9:00 - 18:00tot 17:30
Woensdag9:00 - 18:00tot 17:30
Donderdag9:00 - 18:00tot 17:30
Vrijdag9:00 - 18:00tot 17:30

Afhalen van medicijnen en / of (dieet)voeders

Binnen onze openingstijden kunt u aan de balie medicijnen en / of (dieet)voeders verkrijgen.
Om u nog sneller en beter te kunnen helpen is het fijn als u van te voren telefonisch of via het bestelformulier de bestelling doorgeeft.

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Behandeling uitsluitend volgens afspraak is prettiger voor u, uw dier en voor ons. Er wordt voldoende tijd ingeruimd en het wachten wordt tot een minimum beperkt. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken.  Afspraken die minder dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak worden afgezegd kunnen (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht.

Opname en ophalen van patiënten

Het opnemen van uw huisdier t.b.v. een operatie, observatie of behandeling gebeurt altijd op afspraak, u ontvangt hiervan ook een bevestiging via uw e-mailadres. In deze mail staat vermeld of uw dier nuchter moet zijn of juist tot aan uw vertrek naar de praktijk mag eten/drinken. Het is prettig als uw hond voor de opname goed is uitgelaten, behalve als u voor het maken van een “echo” komt. Tijdens de afspraak krijgt u nadere informatie van de assistente of van de dierenarts en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Informatie over opgenomen patiënten

Indien nodig worden patiënten opgenomen voor verdere behandeling of onderzoek. Binnen openingstijden kunt u altijd informeren hoe het met uw huisdier gaat. Na telefonisch overleg is het natuurlijk mogelijk uw opgenomen dier een bezoekje te brengen.

Afrekenen

Afrekenen dient contant of met “pin” direct na de behandeling te geschieden tenzij anders met de behandelend dierenarts overeengekomen is. Declaraties worden belast met administratiekosten!
Klik hier voor de algemene voorwaarde