Even voorstellen

Rutger en Ilse Reurings

Rutger en Ilse Reurings

Wie zijn wij:

Wij zijn Ilse en Rutger Reurings beide dierenarts en beide eigenaar van deze kliniek. Nadat we elkaar hadden leren kennen tijdens de studie hebben we onze gezamenlijke passie voor de diergeneeskunde, de dieren en de natuur altijd gedeeld. Naast de uitoefening van ons prachtige vak zijn we verder vooral te vinden in de tuin of in de natuur samen met onze geweldige dochters.

Geschiedenis:

Sterkliniek Dierenartsen Nijmegen is een moderne kliniek, waarin 3 dierenartsen en 5 assistentes werkzaam zijn.
Sinds 1 augustus 2014 is Dierenkliniek Dukenburg een Sterkliniek geworden. We heten voortaan dus ook Sterkliniek dierenartsen Nijmegen.

De kliniek is begonnen in 1978. Dierenarts van Amerongen behandelende toen nog paarden en gezelschapsdieren. Zijn vrouw ondersteunde hem daarbij, zij was medisch analiste en assistente.
In het jaar 1998 is de kliniek grondig verbouwd en uitgebreid. Sinds juni 2008 zijn wij, Ilse Reurings- Hammer en Rutger Reurings de nieuwe eigenaren en dierenartsen van deze prachtige kliniek.

Wat doen we bij Sterkliniek Dierenartsen Nijmegen:

Wij behandelen niet alleen zieke dieren, maar leggen steeds meer de nadruk op het voorkomen van ziektes.
Door het geven van goede voeding, een jaarlijkse of onder bepaalde omstandigheden een halfjaarlijkse check-up en het geven van goede voorlichting proberen wij uw huisdier gezond te houden.
Mocht uw dier toch ziek worden dan doen we ons uiterste best om hem/haar zo snel mogelijk weer gezond te krijgen.

Dat doen we met ons complete team. Regelmatig hebben de dierenartsen onderling overleg waarin we ook patiënten en hun behandelingen bespreken. We proberen wel zo veel mogelijk een controle-bezoek of terugkomende problemen door dezelfde dierenarts uit te laten voeren.