Tarieven

Waarom verschillen tarieven tussen dierenartsen?

Zoals in ieder bedrijf moeten ook in een dierenkliniek de kosten opgebracht worden door de opbrengsten. Doordat er verschillen bestaan tussen de verschillende dierenklinieken ontstaan er ook verschillende kosten. Hierbij valt te denken aan: nascholingsniveau personeel, opleidingsniveau personeel, ervaring personeel,  chirurgische faciliteiten, diagnostische faciliteiten, kwaliteitsniveau dienstverlening, aanwezigheid spoeddiensten, kwaliteit gebruikte producten, inkoopmogelijkheden, etcetera, etcetera. Uiteindelijk zal de cliënt de geleverde kwaliteit moeten afzetten tegen de berekende prijs.

Onze tarieven*

Sterkliniek Dierenartsen Nijmegen levert veterinaire diensten en producten. De prijzen van producten zijn gebaseerd op de inkoopprijzen verhoogd met een standaard marge per productgroep. Deze prijzen worden continu aangepast ten gevolge van verandering van inkoopprijzen. De prijzen van onze diensten worden jaarlijks vastgesteld. De actuele prijzen worden dan steekproefsgewijs herberekend en er wordt een indexering toegepast.
De tarieven van de dienstverlening zijn gebaseerd op tijd en verbruikte middelen. Hieronder treft u enkele standaardtarieven aan. Castratie en sterilisatie tarieven zijn prijsindicaties, deze kunnen iets afwijken afhankelijk van de gebruikte materialen. Bovendien zijn deze prijzen excl. pijnstilling na de operatie en een MPS-shirt of kraag.  De tarieven voor overige behandelingen zijn afhankelijk van zeer veel variabelen en worden daarom alleen op verzoek verstrekt. Onze prijzen zijn inclusief BTW.

Tarieven (per 1-1-2021):

Consult € 42.80
Consult buiten openingstijden uit dienstgroep € 91.80
Castratie Kater € 79.55
 Castratie Konijn < 3kg € 92.85
Castratie Reu <10kg € 199.80
Castratie Reu 10-50kg +/- € 10.00 per 5kg extra
Castratie Reu >50kg op aanvraag
Sterilisatie Konijn € 171.35
Sterilisatie Kat (inclusief pijnstilling) € 156.30
Sterilisatie Teef <10kg € 347.70
Sterilisatie Teef 10-50kg +/- € 11.50 per 5kg extra
Sterilisatie Teef >50kg op aanvraag

 

* prijswijzigingen voorbehouden

Huisdierenverzekering iets voor u?

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier.  Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 15 huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Wilt u starten met het vergelijken van huisdierenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden voor uw hond of kat? Start hier met vergelijken:

Loading poll...

algemeen