Vossenhof

Verhuizing

Beste klant van Dierenkliniek Vossenhof,

Zoals u vast wel weet hebben wij, Rutger en Ilse Reurings, in januari 2015 Dierenkliniek Vossenhof overgenomen van Martine de Jong.

Afgelopen jaren hebben we met heel veel plezier uw huisdieren behandeld en hebben we met velen van u een fijne band opgebouwd.

Toch hebben we besloten om m.i.v. 1 januari 2018 alle werkzaamheden over te hevelen naar de hoofdvestiging op het Zwanenveld: Sterkliniek Dierenartsen Nijmegen.

Dit betekent dat de praktijk op de Vossenhof gaat verhuizen. Helaas nemen we daarbij ook afscheid van Martine de Jong en van Ingrid van Mansum.

Martine de Jong

Martine de Jong

Ingrid van Mansum

Ingrid van Mansum

Klik op de afbeeldingen voor de afscheidsgroet van Martine de Jong dan wel van Ingrid van Mansum

Bij Sterkliniek Nijmegen hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn. De zorg kan vanuit 1 locatie efficiënter worden geboden. Daarnaast hebben we op de Sterkliniek veel mogelijkheden voor de behandeling van gebitten, we kunnen echo’s maken, uitgebreid röntgenonderzoek doen en gebruikmaken van ons interne laboratorium. Voor kwetsbare patiëntjes die extra warmte of zuurstof nodig hebben, beschikken we ook over een couveuse.

Wellicht bent u de afgelopen periode al met uw huisdier doorverwezen naar deze vestiging en heeft u reeds kennisgemaakt met ons team daar. Een groot deel van het team kent u misschien ook al van u bezoek aan de Vossenhof.

Voor u dus een nieuwe locatie maar wel met bekende gezichten.

Wij hopen u dan ook in 2018 bij Sterkliniek Dierenartsen Nijmegen te mogen verwelkomen. Om het ongemak voor u te verzachten betaalt u voor het eerste bezoek slechts 15 euro (excl. medicatie). Vergeet niet om dan de kaart, die u thuis heeft ontvangen, mee te nemen.

Vindt u het leuk om alvast een keer langs te komen? Op 1 november a.s. bent u tussen 15.00-17.00u van harte welkom voor een kop koffie en een rondleiding.